Використай свій шанс долучитися до опитування щодо рибальського квитка


Як вже раніше ми інформували, Держрибагентством організовано онлайн опитування щодо можливості здійснення любительського рибальства в обсягах, що перевищують добову безоплатну норму вилову водних біоресурсів. Сьогодні останній день цього опитування. Якщо ви ще не взяли у ньому участь, але маєте таке бажання і всього хвилину вільного часу - то зробіть це прямо зараз, натиснувши https://forms.gle/3nDPZaYXdwAUek5CA.


Нагадуємо, що наразі Держрибагентством розглядається можливість запуску експериментального проекту з видачі рибальського квитка.


Рибальський квиток - це додаткова можливість любительського рибальства в обсягах, що перевищують добову безоплатну норму вилову водних біоресурсів. Тобто, ви як і раніше, можете ловити 3 кг риби + 1 ш., 30 раків тощо - безкоштовно.


Водночас, відповідно до проекту запуску рибальського квитка, у вас з’явиться додаткова можливість ще наловити водних біоресурсів, але вже за встановлену плату.


У рамках такого запланованого нововведення, для того, щоб краще зрозуміти потреби рибалок-любителів і за їх допомогою визначити прийнятну для рибалок вартість рибальського квитка, пріоритетні напрями цільового використання коштів, отриманих від продажу рибальського квитка тощо Держрибагентством було організовано відповідне онлайн опитування, яке триває до 31 березня 2023 року включно. Наразі у ньому взяли участь понад 4 тис. респондентів.


Слідкуйте за розвитком подій щодо запровадження рибальського квитка і не тільки, підписавшись на телеграм-канал Держрибагентства і будете в курсі всіх актуальних подій.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!